Bejelentés


Dohányzásról leszokás,leszoktat Inkább a családomra költök,mint cigarettára!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A legtöbb dohányos életében eljön az a pillanat, amikor le akarja tenni a cigarettát.


Ma leteszem a cigit...

Hogyan tudja Ön végleg letenni a cigarettát?!
A biorezonancia terápiát kitűnő eredménnyel alkalmazzuk a dohányzás megszüntetésében éppen azáltal, hogy célzottan, a szervezet energetikai információinak felhasználásával a függőséget okozó nikotin utáni kínzó vágyat képes megszüntetni. A tapasztalatok szerint e módszer segítségével a leszokni vágyók 98% - a eredményesen célba ér.


A leszoktató alkalmazás során egy félig elszívott cigarettát analizálva SZEMÉLYRE SZABOTT, nikotinsemlegesítő, hiányérzet (függőség) megszüntető terápiát biztosítunk. Az eljáráshoz szükség van 1 félig elszívott cigarettára, amit a dohányzónak hoznia kell magával. Ezek nikotin és kátrányanyag tartalma is mintaként szolgál a személyre szabott mágnesterápiás jel megalkotásához, ami mindössze 30 percig tart.


Megszüntetjük a cigaretta kívánását okozó, a szervezetből érkező belső késztetést, erősítjük az immunrendszert. A páciens megszabadul a hiányérzéstől, a szervezetében lerakódott méreganyagoktól.

Mi fog történni az Ön szervezetében?

A készülék analizálja a problémát okozó méreganyag - a mi esetünkben a cigaretta - jellemző elektromágneses rezgését, majd ezeket invertálja, azaz pontosan fordított és felerősített formában visszajuttatja a szervezetbe, ezáltal segíti a nikotin megkötő pontok normális rezgésképeinek helyreállítását. A nikotin kémiailag 48 óra alatt lebomlik a szervezetben, és ha eközben töröljük a deformáltan rögzült rezgésmintákat is, akkor igen nagy az esélyünk a teljes sikerre!

Mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően néhány órán belül megszűnik.

A szervezet teljesen természetes úton regenerálódik. A sejtinformációs rendszer helyreáll, nem kívánja a nikotint, megszűnik a függőség, aminek következtében a cigaretta megvonásától ideges sem lesz.


BRT dohányzás leszoktató módszer előnyei:

 • nem lesznek elvonási tünetek
 • a cigaretta utáni vágy, a kényszerítő erő megszűnik
 • Egyszeri alkalom elegendő
 • NEM tart hónapokig, mindössze 30 percig tart, és a kellemetlenségek, a hiányérzet megszűnik
 • Nincs semmilyen mellékhatása!
 • Gyógyszerek és idegen anyagok nélkül, természetesen hat
 • Nem kerül sokba ( az ára gyorsan megtérül)


Eredményessége nem függ a dohányzással töltött évek számától, ugyanolyan hatásos az akár több évtizede fennálló szokás megszüntetésében.

A kezelés nyomán intenzíven felszabaduló nikotin a veséken át távozik a szervezetből. A mágnesrezonanciás eljárás következtében a dohányzás miatt a szervezetünkben jelenlévő toxikus anyagok és más bomlástermékek felszabadulása és a szervezetből való kiürülése megindul. Ahhoz, hogy ezek az anyagok akadálytalanul távozzanak, szükség van arra, hogy emeljük a folyadékbevitelt. A legnagyobb dohányosoknak, reménytelennek tűnő embereknek is sikerült, így elhagyniuk a dohányzást.


A kezelés alatt nem szabad egyéb, leszokást segítő           eszközöket, szereket alkalmazni (tapasz, gyógyszer)

 

 

A leszokás lépései:

 • Elhatározás, mert tudjuk enélkül nem megy

 • Akarat, mivel nincsenek csodaszerek és megoldások arra hogy helyettünk akarják

 

Terápia után:

 • Ami kritikus: az első 24 óra mert ekkor erősödik fel a kezelés hatása.

  („ezt túl kell élni") ezután napról napra könnyebb lesz.

  Egy szál cigaretta elronthat mindent!

 • Veszélyes még: a 7-14. nap, itt jelentkezhet a túlzott elbizakodottság

  (pl. olyan könnyen megy, én bármikor leszokom)

 

Segítség végszükség esetén:

 • Annak idején az e-cigaretta tiltott volt a terápia után, mivel nikotin tartalma miatt visszatért a függőség.

  De ma már más a helyzet, ha nikotin mentest használ akkor segítség lehet a kritikus időszakban.

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!